Duurzaamheidscampagne Goeree Overflakkee

Zoals u wellicht weet, heeft Goeree-Overflakkee de ambitie om in 2020 een duurzaam eiland te zijn. Dit doen we door grootschalige projecten te ontwikkelen, maar ook het verduurzamen van de eigen woning draagt enorm bij aan het waarmaken van deze ambitie. Want de meest duurzame energie, is de energie die we niet gebruiken. Met uw hulp is Goeree-Overflakkee in 2020 energieneutraal en worden we uiteindelijk een energieproducerend eiland.

 

De gemeente werkt samen met de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel helpt inwoners van de gemeente bij de overstap naar een duurzame(re) woning. Dit doen we door het houden van wijkacties, het geven van kosteloos advies aan huis en het houden van speciale inkoopacties waarmee u onderdelen voor de verduurzaming van uw woning met korting kunt aanschaffen.

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. Als onafhankelijk platform helpt WoonWijzerWinkel particulieren met het beantwoorden van vragen en het vinden van een betrouwbare vakspecialist voor het verduurzamen van de woning.

 

Ga naar https://www.woonwijzerwinkel.nl/gemeente/go/ voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *